Duurzame inzetbaarheid

In de zomer van 2012 nodigde minister Henk Kamp van het ministerie van Sociale Zaken & Werkgelegenheid 100 werkgevers uit om samen na te denken over het thema duurzame inzetbaarheid. Het project duurzame inzetbaarheid heeft als doel het thema hoog op de agenda te zetten bij werkgevers en werknemers, en ze te stimuleren en faciliteren om er op de werkvloer mee aan de slag te gaan. Niet om het werk uit handen te nemen, want werkgevers en werknemers moeten het zelf doen, maar om werkgevers en werknemers te ondersteunen met de beschikbare kennis en praktijkervaring.

Overhandiging_Manifest_Duurzame_Inzetbaarheid3.jpg

 

Onder leiding van voorzitter Tex Gunning, lid RvB Akzo Nobel, deelden werkgevers van grote en kleine ondernemingen en uit verschillende sectoren, tijdens 4 sessies hun ervaringen. Wat doen ze, wat werkt goed, wat levert het op? De opbrengst van die bijeenkomsten is gebundeld in het manifest 100 werkgevers over duurzame inzetbaarheid; en we werken nog lang en gelukkig.

 In deze opdracht heb ik Tex Gunning ondersteund bij het voorbereiden van zijn inleidende presentatie en heb ik in samenwerking met medewerkers van het ministerie meegeschreven aan het manifest.

  • Date
    2012
  • Categories
    Beleid, Communicatie, Schrijven, Strategie, Visie
  • Client
    Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid
See Project

Meer projecten